Tuesday, 7 July 2015

Halal nail polish 😍

Posted by Sara Zawawi at 10:11 1 comments
Hai guys 😊

Pernah tak teringin nak pakai nail polish tapi malas nak cuci setiap kali nak pergi solat? Yang pasti aku pernah. Haha.

Jadi kesudahannya tak pakai pun. Tak pun hanya pakai time ABC. Ehhhh 😋

Now aku nak kenalkan halal nail polish from Moderninai 😎

Diorang punya nail polish waterpermeable dan boleh dibawa solat sebab air can pass through. Tapi if korang xnak bawa solat pun, nail polish ni boleh peel off juga.

                    Tiffany & Marry Me

Aku telah beli 2 waktu diorang buat Ramadhan sale. Harga asal RM69. After sale only RM47.50. A bit pricey tapi worth every penny 😄 texture sangat best, senang nak warna kuku. 

                    Warna Marry Me

             Gabungan warna. Hehe.
            Buat macam ada gigi sikit 😁

Tapi kalau nk long lasting, supaya warna tak senang tertanggal, beli lah dengan topcoat sekali. 

Kalau korang berminat, checkout diorang punya instagram @moderninai or website www.moderninai.com 😘

Truly me,
Sara


 

Life Of Afitot Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei