Wednesday, 11 June 2014

Segmen Blogwalking & Bloglist by Aniesa Ahmad

Posted by Sara Zawawi at 16:42
Hai korangg!
Untuk bulan Jun ni, jom join segmen ni.hee.
Segemen ni dianjurkan oleh si cantik Aniesa Ahmad :)
Mari beramai-ramai memeriahkan segmen ni!

Sila klik link ini ya untuk join -->    Segmen Blogwalking & Bloglist by Aniesa Ahmad


12 comments:

Azhafizah Md Nor on 11 June 2014 at 17:37 said...

selamat bersegmen :)

UmaR HuSSeiN on 11 June 2014 at 17:57 said...

aku xpaham la segmen blogwalking n ...
Tolong terang jap ..
Apa perlu kita buat kalau kita join segmen ni ...

Sara Zawawi on 11 June 2014 at 22:33 said...

@Azhafizah Md Nor thanks :) heee

Sara Zawawi on 11 June 2014 at 22:35 said...

@UmaR HuSSeiN macam ni umar, segmen blogwalking ni, kita join segmen ni & ikut syarat2 yg ditetapkan. pastu sambil2 tu boleh tambah kenalan. hiii. blogwalking, berjalan dari satu blog ke satu blog yg lain. cuma segmen ni memudahkan lagi sebab dekat page tuan punya segmen ni dah banyak url yang kita boleh lawat dekat ruang comment diorang.heee
hope this helps :D

aniesa ahmad on 14 June 2014 at 00:07 said...

thank you dear sudi join :)
** errr ,, satu lagi kita tak catik pun ,, tapi comel ... haha

jom blogwalking : http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

Apabila Hati Terbuka on 18 June 2014 at 16:25 said...

Assalamualaikum . Nik datang daripada segmen yang sama sambil datang follow . Salam ukhuwah .
http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

NurQaseh Hafizah on 18 June 2014 at 23:15 said...

haii .. sy dr segmen yg sama... sy follow sini :)
http://cahayakasih90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

budak on 19 June 2014 at 15:47 said...

singgah dr segmen yg sama :)

http://raingers90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa_17.html

Nurul Farhana on 19 June 2014 at 17:26 said...

dr segmen yg sama,
selamat berblogwalking :)

Yun Sing on 21 June 2014 at 11:53 said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

AyuInsYiraH on 22 June 2014 at 22:51 said...

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ade buat segmen juga...tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

miss wawa on 23 June 2014 at 18:57 said...

Assalamualaikum.. saya singgah dari segmen yang sama.. selamat bersegmen^^

http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

Post a Comment

 

Life Of Afitot Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei