Saturday, 12 July 2014

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...

Posted by Sara Zawawi at 12:16

Salam korang! Jom join segmen ni jom!!! :D


http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

15 comments:

Farah Waheda Wahid on 12 July 2014 at 12:19 said...

thanks sara kerana sudi support dan join, jangan lupa semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Sara Zawawi on 12 July 2014 at 13:37 said...

@Farah Waheda Wahid okies farah :)

tarmizi on 12 July 2014 at 14:23 said...

http://www.mizisempoi.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

aRz Moha on 12 July 2014 at 16:02 said...

semoga berjaya lagi

Jia Rizaira on 12 July 2014 at 17:28 said...

Selamat bersegmen dan good luck!

Jom terjah entri terkini : Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...

NURUL AQIDAH AZAHAR on 13 July 2014 at 06:13 said...

salam..ida singgah dr sgmen yg sma
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Kisah Si Dairy on 14 July 2014 at 13:29 said...

blogwalking dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
selamat bersegmen...

Syaza Nazura on 14 July 2014 at 18:02 said...

Salam Ramadan & Selamar Bersegmen! Moga terpilih oleh penganjur! :)

Jemput join GA Ramadan jom: GA Ramadan by Silent Confessions

Syahidah Fadilah on 14 July 2014 at 21:45 said...

Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

MissNick on 15 July 2014 at 10:40 said...

Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama :)

http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

ros_reeza on 15 July 2014 at 11:53 said...

Singgah dari segmen yang sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

AyuInsYiraH on 19 July 2014 at 00:13 said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Zuhaira Nasrin on 19 July 2014 at 13:16 said...

salam..zue singgah sini dari segmen yang sama :)
http://eyranasrin.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Delimasari on 21 July 2014 at 12:41 said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

fadhil eda on 28 November 2014 at 14:38 said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Post a Comment

 

Life Of Afitot Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei