Friday, 4 July 2014

Tiket Dah beli Balik je Belum :p

Posted by Sara Zawawi at 10:00


Salam semua :)

Sejam lebih lagi dah nak berbuka.yeeayy! hehehe
Malam ini aku dan housemate bercadang nak buat steamboat. yummieh!

aL-kisah, Aku baru je selesai membeli tiket flight. Mula-mula pikir nak naik bas ke naik belon. Lepas tanya mak, beliau pun ckp naik flight. Jadi ligatlah aku mencari tiket.
And now tiket dah beli, tinggal nak balik je lagi. Yeah!

Tapi mcm sedih jugak sebab baliknya lambat lagi.hahaha. Another 3 more weeks.
Dah nak dekat raya baru smp umah.hahaha. pakai baju raya tahun lepaslah nampaknya :P
Tulah, beli tiket agak lambat so harga pun mahal lah sikit.huuuu.
Nak buat macam mana kan, asalkan ada tiket. :P




So apa-apa pun kena bersyukur. Kawan-kawan aku pun dah start beli tiket.
Takut nanti makin dekat nak raya, tak ada pula tiket. Nanti kena naik bas tambahan pula. Tak sanggup weyh! Pernah ada pengalaman naik bus tambahan ni, macam tuuutttt.
Sebab dia mmg tunggu sampai bus penuh baru nak gerak. Dah lah tak ikot timing and jalan pun banyak ikot jalan dalam. Memang lambatlah iolls sampai lepas tu. huuhuhu.


Jadi kepada sesiapa yang plan nak balik dekat-dekat raya tu, baik beli tiket skrg noooo.
Bagi mengelakkan penyesalan di kemudian hari. Bak kata pepatah, sediakan payung sebelum hujan.hiii :)


Pictures : Credits to Mr 1) Google    2) Google


2 comments:

nadya nordin on 5 July 2014 at 02:40 said...

Sebenarnya sara study kat negeri mana. Selalu macam tahu tapi tak tahu. hahaha. hati hati balik kg!

Sara Zawawi on 5 July 2014 at 13:32 said...

@nadya nordin hahaha.nadya. aku study berpindah randah. penang then kulim the now alor setar :D

Post a Comment

 

Life Of Afitot Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei