Thursday, 15 May 2014

I am Si Semut :)

Posted by Sara Zawawi at 11:00
Salam & Hello!

Hari ni nak cerita sikit pasal kenapa aku letak tagline I am Si Semut :D

Mula2 aku ingat nak letak nama blog si semut, tapi dah ada orang guna url tu. 
Jadi terpaksalah aku tukar.
Fikir punya fikir, aku nak letak jugak I am Si Semut tu kat mana-mana area dalam blog aku, jadi aku letak kat atas tu.hahaha

First2 je aku memang kena bahan baik punya dengan kakak & adik aku. Semua macam kenapa nak kena letak I am Si Semut?

KENAPA??????

Jawapannya ialah, Aku anggap diri aku ni macam Si Semut yang kecik yang hidup dalam dunia yang sangat besar. Jadi apa yang aku tulis dalam blog ini adalah pandangan aku terhadap dunia. Macam Pandangan Dunia Daripada Sudut Si Semut gitu. Hehe.

Itu je yang aku nak cerita.Hehe. Thanks sudi baca! :)



(Gambar dari : PenPalsandPicturesBooks )



(Gambar dari : BetterBodyChemistry )

20 comments:

Fhatin Amelia on 15 May 2014 at 11:51 said...

haha owh ingatkan sebab suka semut. Bagus2 :D

Nini Hanini on 15 May 2014 at 12:20 said...

kitasemua pun macam semut kan?hehe XD

Sara Zawawi on 15 May 2014 at 12:47 said...

@Fhatin Amelia hihi. semut comel jugak. tapi bila tgk guna mikroskop takut pulak.hahaha :P

Sara Zawawi on 15 May 2014 at 12:48 said...

@Nini Hanini btol tu!di dalam dunia yg besar heee :D

Atikah Aziz on 15 May 2014 at 14:43 said...

si semut.. comei gitu ^^

Tashira Sha on 15 May 2014 at 16:25 said...

comel jaa nama tu :) hihi

Ismi Ana on 15 May 2014 at 17:23 said...

Bagusnye definasi Sara. Hihi you is semut :P

Nurulee on 15 May 2014 at 21:50 said...

wahhhh quiet interesting. hehehe wish you all the best in blogging world =D

Jia Rizaira on 16 May 2014 at 20:24 said...

Fuyyo byk tol jawap soalan.....follow sini balik

Efa Aziz on 16 May 2014 at 21:20 said...

cumillnye nama blog tu. sukaaaa. hehe. singgah dan follow sini ;)

nor_farihan on 16 May 2014 at 23:51 said...

balas kunjungan sambil follow sini :)

Sara Zawawi on 17 May 2014 at 17:05 said...

@Atikah Aziz hihi. tq dear :D

Sara Zawawi on 17 May 2014 at 17:05 said...

@Tashira Sha thanks hihi :D

Sara Zawawi on 17 May 2014 at 17:06 said...

@Ismi Ana yes i am! haha :D

Sara Zawawi on 17 May 2014 at 17:06 said...

@Nurulee thanks nurulee :D n u too! hii

Sara Zawawi on 17 May 2014 at 17:06 said...

@Jia Rizaira thanks sudi follow :D

Sara Zawawi on 17 May 2014 at 17:10 said...

@Efa Aziz hihi.thanks diear :D sudi mengfollow.hehe

Sara Zawawi on 17 May 2014 at 17:11 said...

@nor_farihan thank u awak yg sudi :)

Mimi Azirah on 17 May 2014 at 22:26 said...

Hehehe..nama blog tuh nme cute aje

Ahmad Zu Mal Md Rayi on 20 May 2014 at 09:40 said...

Kena rajin macam semut yer :)

Post a Comment

 

Life Of Afitot Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei