Friday, 9 May 2014

Mini Pelamin Idaman :)

Posted by Sara Zawawi at 21:22
Hai korang! hehe

Tengah bosan-bosan sekali tertaip pulak "Pelamin" dekat google image.teehee :P
Agak tak ada keje sikit di situ.Hehe. Saja je nak survey-survey pelamin. Manalah tau ada jodoh ada orang masuk meminang ke kan (walaupun tak tahu bila) hehe :P

Kite suka pelamin yang simple, warna yang soft2, sejuk mata memandang gitu. Haaaa
Kalau boleh nak
Kat sini nak share sikit jenis-jenis mini pelamin yang disukai. Sudilah membaca & melihatnya ya :D



Yang ni memang my personal favourite. Simple & cantik :) aku ambil from mr Google then save dlm phone tapi xsure page mana ambil gambar ni sbb lepas aku cari balik kat Google tak jumpa.huu :'(


2nd and 3rd picture from PersonaFizaBridal




  Nice kan :) curi from Cik Ally 





                                   2 gambar atas yang simple n nice ni dari Prestige-deco



Kalau macam xnak membazir tempah2, boleh je buat sendiri. Itulah yang kakak aku buat waktu wedding beliau. Minta tolong sedara2 panjat dan pasang kain yang panjang berjela2 tu. Lagi jimatkan. Di zaman semua benda mahal ni. Chewaaah :p

Semoga mata terhibur dengan hidangan gambar ini.hiiiii. :)

10 comments:

Puteri on 9 May 2014 at 22:20 said...

semua cantikkkk

Kalisha Aide on 9 May 2014 at 23:05 said...

cantikkkkkkkkkkknyer. boleh kumpul idea. hehe thankss ! btw, dah follow sara. thanks for drop by :)

http://kalishabanyakcakap.blogspot.com/

Nurul Farahizzati Zakaria on 10 May 2014 at 01:35 said...

cantiknya... lagi simple, lg cantik :D

D.Shahril Hakime on 10 May 2014 at 12:01 said...

pelamin pun ikut peredaran masa... kalo dulu orang suka banyak peralatan kat pelamin tu.. tapi skang ...makin simple.... tapi masih lagi cantik.....

Eimma Esmail on 10 May 2014 at 20:13 said...

cun nya.. hhehe... rambang mata tengok. semua cantik !

Ismi Ana on 10 May 2014 at 22:14 said...

Cantiknye! Nampak tenang je pelamin tu.

Cik Tylia on 12 May 2014 at 02:01 said...

Hai,anda telah ditag oleh saya
http://tyliaday.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html

Fhatin Amelia on 12 May 2014 at 20:40 said...

cantikkkk:) sweet n simple kan. Nak jugakla macam ni nanti hihi :D

Sara Zawawi on 14 May 2014 at 21:38 said...

hihi.thanks singgah korang :) saya setuju makin simple makin cantik! :D

Anayizus -SBP- on 16 May 2014 at 21:34 said...

cantik....hehehhehe sambil singgah sini la juga,,,heheheh

Post a Comment

 

Life Of Afitot Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei